Online pólónyomtatás a haverom legénybúcsúja alkalmából.

Szponzorált tartalom

online póló

online póló

Mindannyian szép lassan felnövünk, néha gyorsabban, minthogy észrevennénk. Sokszor csak abból veszi észre az ember, hogy mennyi idő telt, hogy körbenéz a világban és látja, mennyi minden változott. Ilyen realizáció volt számomra, mikor megtudtam, hogy az egyik legjobb barátom meg fog házasodni. Mintha tegnap lett volna, hogy együtt mentünk az iskolába, vagy vártam a buszára. Hihetetlen, hogy mennyire észrevétlenül el tud szaladni mellettünk az idő. Persze nem ilyen melankolikus gondolatok uralkodtak rajtam, mikor megtudtam ezt a hírt.

Bár nekem nincs barátnőm, ettől függetlenül én nem aggódok. Úgy vagyok ezzel, hogy addig nem érdemes erőltetni, amíg egy olyan lányt nem találok, mint a barátom. Mit értek ezalatt? Egy olyan embert, akinek csillog a szeme, mikor rád néz és, akivel mintha együtt mozognátok, annyira könnyed minden. Remélem egy nap én is megtalálom ezt az embert.

Addig viszont rengeteg dolgom van még, az elsődleges, hogy pólókat kellett nyomtatnom a legénybúcsúra. Én voltam ennek a részlegnek a vezetője és elkezdtem kutatni azután, hogy az online póló nyomtatás melyik cégnél oldható meg a leggyorsabban. Nem akartam a plázákat járkálni, hanem az otthonom kényelméből akartam megrendelni a kívánt pólót, ebben pedig segítségemre lett a LOLmarkt nevű oldal.

Ha valaha is érezted azt, hogy de jól mutatna egy ilyen vicces póló rajtam, miközben valaki elsétált melletted, akkor ez a te helyed. A LOLmarkton az online póló nyomtatás elképesztő választékban elérhető, ráadásul kedvező árakon és villámgyorsan. Ha belépünk az oldalra, több lehetőségünk is van arra, hogy megtaláljuk a nekünk tetsző póló mintát. Abban az esetben, ha konkrét tervvel érkeztünk az oldalra, akkor a nagyító melletti sávot kell használnunk. Itt nem kell többet tennünk, csak beírnunk azokat az adatokat, amik leírják a pólót és már ki is adja a keresésünknek megfelelő találatokat.

Van egy sejtésem azonban, hogy aki egy ilyen oldalra téved, az nem konkrét tervvel jött, hanem ötleteket keres valamilyen alkalomhoz. Ekkor egy másfajta megoldás a leginkább célravezető, mégpedig a kategóriák használata. Az oldal felső részében található egy fekete színű menü, amelynek az egyik alpontja a „kategóriák” gomb. Ha erre rámegyünk, akkor végigolvashatjuk, hogy milyen csoportokra vannak osztva a termékek. Rá is kattinthatunk erre a gombra és akkor még kis képeket is kapunk a kategóriák kiírásai mellé, hogy még inkább egyértelmű legyen az, hogy mit takar. Meg fogtok lepődni, hogy mennyire specifikus kategóriákkal rendelkezik az oldal. Nekem is volt egy személyre szabott legénybúcsú részleg, ahonnan tovább tudtam böngészni.

Tehát témákra szűkíti le így az összesített terméklistát. Ezzel rengeteg időt meg tudunk spórolni. Mindegyik termékről láthatjuk a képét, illetve azt, hogy mennyibe kerül. Ha esetleg nem látnánk tisztán a feliratot, akkor kattintás nélkül, csak rá kell vinnünk az egeret a képre és rögtön megkapjuk azt, hogy mi is van ráírva. Nekem azért tetszett ez a megoldás, mert így nem kellett egyenként megnyitogatnom a pólókat, ha nem tudtam elolvasni a feliratot. A képek alatt szép nagy számokkal ki vannak írva az árak, úgyhogy ezen sem kell túl sokat filozofálnunk.

A rendelés menete nem igazán komplikált, a legjobb dolog, hogy ki tudjuk választani azt is, hogy milyen méretben szeretnénk az adott pólókat. Pár perc alatt el is készítettem az online póló rendelésemet és a legénybúcsús pólók már úton is voltak. Mondanom sem kell, hogy nagy sikert arattak.