Etikett címke hűtőházi termékek címkézéséhez.

Szponzorált tartalom

etikett címke

etikett címke

Az egyik ismerősöm szeret jó előre elraktározni élelmiszerből. Nem azt kell elképzelni, hogy három hűtő dugig pakolva, plusz három fagyasztóval és egy hűtőládával, de tény, hogy mindig előrelátó. Egyik nap eszébe jutott, hogy van fagyasztva karaj otthon, bár nem emlékezett, hogy pontosan mikor vásárolta. Gondolta sebaj, megnézi a lejárati időt a címkén.

Na és itt bukott el a dolog, ugyanis a címke már régen megfakult, elveszve rajta azzal a fontos információval, amire szükség lett volna. Pedig ha jó minőségű etikett címke került volna a termékre, nem fordulhatna elő, hogy néhány hónap után el kellett dobnia az egyébként ránézésre teljesen jó húst. Pedig így a biztonságos, tehát muszáj volt lemondania róla.

Az etikett címke lényege, hogy megőrzi a rajta feltüntetett infókat, ami a vásárlónak kellő ideig rendelkezésére tud állni. Persze az eladónak, forgalmazónak, sőt a gyártónak is érdeke mindez, tehát érdemes kellő energiát fektetni abba, hogy a megfelelő címkét megtaláljuk és azt használjuk. Egy hűtőházi termék esetében pedig kiváltképp lényeges mindez!

Az öntapadós etikett címke kényelmesen, egyszerűen használható, többféle változata létezik, köztük olyan is, ami a fagyasztott termékek esetében is tartós. Ha ilyen matricát keresünk, akkor lehet az interneten rendelni persze, hiszen ott van a legnagyobb választék, de érdemes szaküzletből vásárolni, az egyik ilyen pedig a cimke-nyomtato.hu!