Az alkoholproblémára is létezik megoldás, de az nem az alkohol!

Szponzorált tartalom

alkoholprobléma

alkoholprobléma

Nagyon sokan küzdünk a saját démonjainkkal, viszont erre sosem az a megoldás, hogy alkoholba fojtjuk a bánatunkat. Ez az addiktív szer ugyanis megnehezítheti hosszú távon a mindennapjainkat és az alkoholproblémára csak egy hatásos elvonó kúra jelenthet megoldást. Szerencsére itt van a felepulok.hu, ami most minden benned felmerülő kérdést tisztázni fog az alkoholelvonó kezelésekkel kapcsolatban és felnyitja a szemedet arról, hogy az, amit a filmekben látunk, egyáltalán nem helytálló!

A Felépülők a programot a Minnesota-modell alapján dolgozták ki. A 28 napos felépülési kezelés során nem csupán az alkoholprobléma kerül orvoslásra, de meghallgatják a betegek gondjait és a lelküket is gyógyító kezek közé veszik, hogy az is megoldódjon. Mivel ugye a legtöbb esetben az alkoholizmus nem magától, hanem valamilyen lelki eredetű probléma miatt alakul ki. Ha mi meg tudjuk szüntetni ezt a problémát, akkor a beteg nem akar többé majd elmenekülni a valóságtól és nem fog alkoholhoz nyúlni.

Látogass el a Felépülők oldalára, ahol választ kaphatsz arra, hogy pontosan mennyibe kerül ez a nagyon hatásos elvonó képzés, ami kevesebb, mint egy hónapig tart. Arra is választ kapsz, hogy hogyan épül fel a program és hogy milyen helyen lesznek elhelyezve a betegek. Körbe is tudod járni a napfény sütötte házikót és meggyőződhetsz róla, hogy valóban nagyon jó helyen és nagyon jó kezekben vannak az alkoholtól függő páciensek.

Amennyiben van olyan ismerősöd, aki ilyen jellegű problémákkal küzd, mindenképpen érdemes legalább egy konzultációra vagy állapotfelmérésre rábeszélni. Semmit se fognak ráerőltetni, viszont a leszokás az az ő érdeke is, tegyük hát meg az első lépést!