Amit nem tanítanak a menyasszony képzésen: hogyan kössünk biztosítást?

Szponzorált tartalom

Pannon Safe

Pannon Safe

Egy félresikerült karrier: nem vált belőlem jó feleség

Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de utólag belegondolva a menyasszony képzés, alias jegyesoktatás az én esetemben, nem sokat ért. Persze jó volt beszélni a minket érintő kérdésekről, vagy, hogy hogyan képzeljük el a jövőt. Sőt, még arról is beszélgettünk, hogyan kezeljük a később a házasság során esetlegesen felmerülő konfliktusokat. De mint oly sok minden mással kapcsolatban is, úgy éreztem, nem adott hozzám sokkal többet ez a tanfolyam. Tulajdonképpen a viselkedési mintázatok többségét egyébként is tudtam, a többi pedig józan paraszti ésszel megfejthető volt, azt gondolom. Ráadásul nálunk nem volt túl sikeresnek mondható a procedúra, mert sajnos a házasságunk nem élte túl a nagyobb válságokat, és néhány éven belül végül a válás mellett döntöttünk.

Úgyhogy magamra maradtam, ennek azonban van egy pozitív hozadéka is: sokkal tudatosabbá váltam a pénzügyeim terén. Ezért nemrég azon kezdtem el morfondírozni, hogy érdemes lenne valamiféle megtakarítási vagy biztosítási konstrukcióban elgondolkodnom a jövőre nézve. No meg hát ugye, némi nyugdíjmegtakarítás sem ártana, ezt is hozzá kell tenni. Egy ismerősöm hívta fel a figyelmem, hogy érdemes lenne felvennem a kapcsolatot a Pannon-Safe biztosító társasággal, így kíváncsian kattintottam a https://www.pannonsafe.hu/ oldalon. Az oldalon aztán tényleg, szinte nem találtam olyan témát, amire ne találhattam volna választ! Legyen szó biztosításról, nyugdíjmegtakarításról, vagy éppen hitelügyintézésről, a PannonSafe-nél biztosan tudnak segíteni!

Ezúttal azonban biztosra megyek: biztosítást kötök a Pannon-Safe-nél!

Hogy csak néhányat említsek a népszerű témák közül, nos, íme: kötelező biztosítás, casco, utasbiztosítás, lakásbiztosítás, megtakarítási konstrukciók… Kérdem én, mi kell még? A segítségkérés ezekben a témákban ráadásul pofon egyszerű. Nem kell mást tennünk, mint kitöltenünk egy online űrlapot és beküldeni azt a Pannon-Safe rendszerébe. Itt megjelölhetjük, hogy melyik téma érdekel bennünket, és persze szükség lesz az elérhetőségeink megadására is. Ezt követően pedig a kérésünk elérkezik a Pannon-Safe csapatához, ahonnan egy dedikáltan ezzel a témával foglalkozó szakember veszi majd fel velünk a kapcsolatot. Csak ajánlani tudom, hogy aki teheti, az éljen a személyes tanácsadás lehetőségével! Nekem pécsiként ez nagyon kézenfekvő volt, mert Pécsett található a Pannon-Safe irodája is. Azonban a társaság szerencsére országos lefedettséggel rendelkezik, így az ország több pontján várják a különböző biztosítási csomag iránt érdeklődőket!

Én nagyon örültem neki, hogy az ismerősöm rávezetett a https://www.pannonsafe.hu/ weboldalra. Ha most nem találok rájuk, egy csomó információval szegényebb lennék! Ha esetleg az én beszámolóm nem győzött volna meg benneteket, azt javaslom, látogassatok el a honlapra ti is, és győződjetek meg mindenről első kézből! A honlapon ráadásul több korábbi ügyfél visszajelzését is el tudjátok olvasni megerősítésképp. Van még kérdés?