A legjobb hely, ha csapatépítőt szervezel.

Szponzorált tartalom

professzionális csapatépítés a Balatonon

professzionális csapatépítés a Balatonon

Biztos vagyok benne, hogy hallottad már a csapatépítő, vagy teambuilding kifejezést. A multik világában ez egy nagyon felkapott dolog, legalábbis akkor, amikor a pandémia nem húzza keresztbe a számításokat. Miért olyan menő ez a teambuilding? Azért, mert ez az egyik legjobb módja a csapat összekovácsolásának, vagyis a csapat építésének. Nekem személy szerint már több ilyenen is volt szerencsém részt venni, és egytől egyig nagyon élveztem őket, igazi élmény volt. Valóban nagyot dobott a csapat motivációján, és utána sokkal gördülékenyebb volt a munka. Bár rengeteg szuper helyen voltam már így cégekkel, a legjobb mégis az utolsó, tavaly nyári volt, amit a BalatonPro szervezett.

 

Ez a cég rendezvények szervezésével foglalkozik, de nem csak ám ilyen simákkal. Mit szólsz például, ha azt mondom, hogy kaptok egy privát vitorlást saját kapitánnyal, amivel hajókáztok, átmentek a túlpartra borozni és ebédelni, aztán SUP-oztok is egy jót a kollégákkal, és lökdösitek bele egymást a hűsítő vízbe a forró kánikulában. Jó lenne mi? Na pont ilyeneket csinál a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu nevű oldal. Szerintem nagyon klassz programokat kínálnak fel, ha csapatépítésről van szó, de amúgy is elég jó lehetőségeik vannak, ha más eseményben gondolkodsz. Szerveznek még lánybúcsút, legénybúcsút, születésnapot, házassági évfordulót, és még egy csomó szolgáltatásuk van, nem sorolom, nézd meg az oldalt, mert tuti jobban elmondják, mint én: Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu.

 

Én inkább visszatérek a csapatépítőkhöz, mert azt tapasztaltam. Múlt nyáron kétszer is lehettem olyan teambuildingen, amit ők szerveztek, az egyiken a csapatommal, a másikon a cégvezetőkkel. Így volt részem evezésben és sárkányhajózásban, amik szuper vereseny helyzeteket teremtettek, meg vitorláztam, és SUP-oztam is. Ezek így simán is csúcs programok, de az főleg maga egy csoda, hogy ezt milyen szervezéssel kínálják. Nekem mindig csak a pihenésre, és a szórakozásra kellett figyelnem, a többit a BalatonPro intézte.

 

Ha Te is szeretnél egy szuper csapatépítőt, akkor látogasd meg a cég weblapját, ahol a legjobb, készre összerakott programok közül válogathatsz, és mindenről tájékozódhatsz, ami csak érdekel Téged és a csapatodat, kollégáidat. Kérhetsz gyors árajánlatot is, és megkérheted őket, hogy a Te elképzelésed szerint rakják össze a programot, hogy az tuti megfeleljen az alkalmazottak igényeinek. Én két BalatonPro-s csapatépítőn is voltam már, de leszek is még jó néhány alkalommal, ez tuti!